Bemutatkozás

Nagy örömünkre szolgál, hogy weboldalunkat olvasod, és stúdiókat választottad. Célunk elsősorban a szépség, és egészség harmóniája, ennek megtartása.

Szeretnénk, ha Te, szépülni vágyó vendégünk, egy kellemes, családias környezetben töltődhetnél fel, és ha csak pár órára is, kiszakadnál a hétköznapok taposómalmából. A mi kis „Szépség dobozunkban”  bőven válogathatsz szolgáltatásaink széles választékából.

Várjuk érdeklődésed, kérdésed, kérésed stúdiónkkal,  szolgáltatásainkkal kapcsolatban, és örömmel fogadjuk észrevételeid.

Mottónk: Beauty Box – A szépség elérhető!

A csapat

Feuerbach Angéla
A Beauty Box szépségszalont 2000 tavaszán álmodtam és valósítottam meg. Azóta törekszem arra, hogy kellemes légkört biztosítsak Neked és kollégáimnak. Sminktetováló kozmetikusnak lenni nem csupán foglalkozás, hanem elhivatottság és egyben hobbi is. Célom, hogy szakmai tudásom legjavát adva segítselek abban, hogy ne csak szép legyél, hanem annak is érezd magad.

Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, konferenciákon, hogy mindig a legújabb technikákat, gépeket, pigmenteket hozzam el Neked.

Trendközelben

Novák Luca

Novák Luca vagyok, a szalon koordinátora. Velem lépsz először kapcsolatba, bármely platformon is keresel fel minket.

Mindent megteszek annak érdekében, hogy a napi munka gördülékenyen folyjon, ne legyenek fennakadások még váratlan helyzetekben sem. Számomra fontos, hogy a nálunk eltöltött időt pozitívan éld meg, és szívesen jöjj vissza hozzánk időről időre. Bármilyen kérésed/kérdésed lenne a szolgáltatásainkkal vagy a szalonnal kapcsolatban, hozzám bizalommal fordulhatsz, igyekszem segíteni mindenben!

Tóth Zsáklin
Tóth Zsáklin vagyok. 2017 januárja óta dolgozom a Beauty Box szépségszalonban mint sminktetováló és műszempilla építő.

A legjobb döntés volt egy ilyen profi csapat részévé válni. Egy szép és igényes sminktetoválással a Te egyéniséged, szépséged rajzolódik ki, és kiváltható a mindennapi sminkelés. Célom, hogy elégedett légy a tükörképeddel, és örömmel gyere hozzám! Várlak szeretettel!

Varga Ágnes Mágika
Varga Ágnes vagyok, a vendégeimnek csak Mágika!

2012-ben végeztem mint kézápoló és műkörömépítő, és azóta is folyamatosan képzem magam, hogy mindig újabb és újabb technikákkal örvendeztesselek meg, ha Engem választasz!

2014 óta vagyok a Beauty Box tagja. Fontos számomra, hogy könnyen megközelíthető, családias hangulatú üzletben dolgozzak, remélem Te is jól fogod érezni  Magad körünkben!

Célom, hogy Vendégeim  számára mindig újabb, és újabb körömtrendeket mutathassak be, ezáltal növelve komfortérzetüket. Mindig boldoggá tesz ha elégedetten távoznak az üzletből, és szívesen térnek vissza hozzám.

Légy Te is a vendégem, várlak sok szeretettel!

Répási Vivien
Répási Vivien vagyok.
2016 márciusa óta dolgozom a Beauty box csapatában, mint kozmetikus és tartós műszempilla építő, ahol rengeteg szakmai segítséget, támogatást és fejlődési lehetőséget kaptam kolléganőimtől. Jelenleg a szalonban végzett munkám idejének legnagyobb részét a műszempilla építés tölti ki. Örömmel tölt el mikor a vendégeim elégedetten, boldogan távoznak Tőlem, és az itt eltöltött idő egy igazi kikapcsolódás!

Szeretettel várom azon vendégeket akik természetes hatású, dús és esztétikus szempillára vágynak!

Kiss Klaudia
Kiss Klaudia vagyok, a Beauty Box Kozmetikus tagja.

Azért választottam ezt a szakmát, hogy a nők életét színesítsem. Nagy örömöt okoz,ha valami igazán különlegeset alkothatok.
Úgy gondolom, hogy a kozmetikus művész, és pszichológus is egy személyben. Ezért Én nemcsak a külső, de a belső harmóniára is törekszem. Egy-egy kezelés, szépészeti beavatkozás után az elégedett arcok kifejezik a teljes megújulást, ezzel elérve azt, hogy sugárzóak legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Képzések

Szeretném mindig a legújabb technikákat és trendeket nyújtani Vendégeimnek és a Velem dolgozó kolléganőimnek, ezért mindig részt veszek a legjobb hazai és külföldi bemutatókon, konferenciákon, mesterképzéseken.
Feuerbach Angéla

A galéria megnyitásához kattints a képre

Jelentkezz be hozzánk!

Várunk sok szeretettel!